Gość Melisa Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Od jakiegos czasu boli mnie prawy posladek w okolicach kosci ogonowej. Kiedys lekarz powiedzial mi ze to skurcz miesnia i ze samo przejdzie. Nie przeszla. Wczoraj wyczulam duza, gladka narosl w dbycie po prawej stonie, na glebokosci 4-5 cm. Oprozniam sie regularnie, nie mam biegunek, zaparcia lekkie od czasu do czasu, krwi nie zauwazylam, ale sluz tak. Czuje ciagle parcie na odbyt, i ten palacy bol ktory pojawia sie i znika obejmuje caly posladek. Jestem przerazona, a kolonoskopia dopiero za kilka tygodni. Prosze o porade co mi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Taki guzek w kanale odbytu to być może żylak lub polip. Radzę w tej sprawie udać się na bezpośrednią konsultację do chirurga. Zwykłym badaniem przez odbyt przez fachowca można czasami już wyjaśnić czym jest takowa zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi