Gość Ola Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Chciałam się dowiedzieć na ile dokładna jest ocena lokalizacji guzka podczas usg. Jeden lekarz twierdzi ( po bad usg ), guzek w powłokach brzusznych. Na konsultacji dzisiaj u innego lekarza usłyszałam że to raczej w powłokach nie jest. W poniedziałek idę do tego pierwszego w celu ustalenia terminu jego wycięcia.Czy lekarz podejmowałby sie tego gdyby nie był pewny jego lokalizacji?? Bardzo proszę o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Myślę, że chirurg jeśliby nie byłby pewny lokalizacji to na pewno nie podjąłby się zabiegu. Proszę się nie martwić i poddać się zabiegowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pięknie dziękuję, ja się już zastawaniem czy czasem nie mam 2 tych guzków:/ Nigdy się tak nie bałam.A guza czego można wyczuć tak palpitacyjnie?? znajduje się on ok 3 cm nad spojeniem łonowym.Jak długo się czeka na wynik badania histopatologicznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A guza czego można wyczuć tak palpitacyjnie? - guza można wyczuć palpacyjnie czyli badając palcami ręki Jak długo się czeka na wynik badania histopatologicznego?? - około 2-3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi