Gość magdalena Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dzien dobry , mam pytanie dotyczace antybiotykow w ciazy . otoz 3 tygodnie temu , bylam u lekarza , dowiedzalam sie ze mam infekcje drog moczowych , bralam przez tydzien antybiotyk AMOXICILLIN 250 MG , lecz dzisiaj wybralam sie znowu do lekarza, i znowu mam to samo . dostalam ten sam antybiotyk , i wlasnie chcialam sie zapytac czy branie antybiotyku po antybiotyku nie zagraza mojemu malenstwu ? jestem w 23 tygodniu ciazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 W przypadku ciąży bezpieczne są antybiotyki z grupy penicylin, a takim właśnie antybiotykiem jest amoksycylina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi