Gość Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam...mam taki problem..otóż..gdy mój penis jest w stanie erekcji.. to zawija się w dół..tzn. skrzywia..chyba mam za krótkie wędzidełko..czy jakoś tak..o to zdjęcie.. http://img219.imageshack.us/i/dsc00064xm.jpg/ to raczej nie powinno tak być.. proszę o szybką odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ercezet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Niezwłoczny kontakt z lekarzem, powikłaniem może być nawet bezpłodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale jak to możliwe..ze ona się tak skrzywia? i czemu z bezpłodnością..prosze o wytłumaczenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi