Gość Maciek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jestem 10 miesiecy po operacji zylaków powrózka nassinego lewego jadro.W zeszłym tygodniu chodziłem w bokserkach,biegałem i pózniej wyszedłem do miasto.Jak chodziłem to strasznie mnie bolało prawe jadro nie dało się iśc jak do domu przyszedłem przebrałem sie troche preszło i teraz ten ból jeszcze sie utrzymuje,jak dotkne jądro to zaczyna bolec mocniej.Jak np:ide spac bez majtek to przestaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ercezet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Radzę udać się do lekarza pierwszego kontaktu, który podejmie odpowiednie kroki, skieruje do specjalisty. Absolutnie proszę sprawy nie bagatelizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzień przed założeniem obcisłej bielizny byłem u urologa który kazał mi ją nosić..Więc tak ja pisałem wyżej zrobiłem i jeszcze boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 W przypadku żylaków powrózka nasiennego powinno się nosić obcisłą bieliznę. Obcisła bielizna podnosi jądra ku górze co zapobiega naciąganiu żył, utrudnianiu odpływu z nich krwi, a w ten sposób zmniejsza dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dlaczego jak założyłem obcisłą bieliznę to zaczęło mnie bolec prawe jądro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi