Gość Ewelina Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ostatanio wyczułam w okolicach odbytu po lewej stronie lekki jakby guzek. Na początku myślałam, że to jakis pryszcz czy chrostka, ale jednak nie cały czas to mam. I nie jest wcale takie małe, jest twarde. Nie mam pojęcia co to jest? Gdzie mam z tym iść? Co, to może być? Mam 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Najlepiej z tym problemem udać się do chirurga ogólnego. Być może jest to żylak odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi