Gość Kacper Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 2 dni temu miałem zabieg na stulejkę.(w tzw. chirurgi jednego dnia) Zrobił mi się dość duży obrzęk i nieciekawie to wygląda. Napletek jest zsunięty z żołędzia, lecz pod żołędziem jest właśnie ta opuchlizna (wygląda jak jakiś worek). Sprawia mi to ból oraz mój żołądź jest wrażliwy. Nie czuję się komfortowo w bieliźnie. Czy to jest normalne bo takim zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 za kilka dni opuchlizna ci zmaleje nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wielkie dzięki, już bałem się że coś nie tak, i jeszcze jedno pyt. W tej chwili żołądź jest odkryty i jestem ciekawy czy jak opuchlizna zejdzie wszystko wróci na swoje miejsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi