Gość Iza Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam Mam cieżko chora mame, dopiero od miesiaca wiem ze mama ma guza jajnika, guza watroby i rozsiany proces nowotworowy D37. Jest mi bardzo ciezko, a pytanie moje to wy jest jakas mozliwosc wyleczenia jej czego mam sie spodziewac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafcio2157 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jest to nowotwór przerzutowy. Nowotwór jajnika jest ciężki do wyleczenia. Ale nie jest powiedziane, że niemożliwy. Radziłbym znaleźć dobrego onkologa a ze swojej strony mogę polecić pani tę stronę, na której może pani znaleźć lekarstwo na ten nowotwór, ale potrzeba zaangażowania: http://mtrojnar.rzeszow.opoka.org.pl/swieci/pio/koronka.htm Powiem tylko tyle, że znam osoby, które tym się wyleczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Iza proszę napisz jak wszystko się skończyło, jestem w identycznej sytuacji co TY. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi