Gość Sabin 43 lata Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Przejrzałam forum, ale nie znalazłam nic n/t, który mnie dotyczy.Mianowicie tuz przed osiągnięciem orgazmu najpierw odczuwam ból lewego jajnika, potem dopiero przychodzi rozkosz, niestety jest ona poprzedzona tym chwilowym bólem i w efekcie ostatnio stronię od współżycia. Wiem,ze muszę udać sie do lekarza, ale zanim to nastapi, moze ktoś miał podobną sytuacje i odpowie na mój problem.Nadmienie,że do tej pory nie miałm żadnych problemów aniz jajnikami, ani ze wpółżyciem. Proszę o poradę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ercezet Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ze swojej strony mogę tylko poradzić, aby udała się pani do ginekologa, który podejmie odpowiednie kroki, bo objawy opisane tu przez panią niestety nie są charakterystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sabina Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dziś byłam u p.ginekolog i po badaniu normalnym oraz usg przez pochwę wszystko jest ok:) i co z tym dalej -nikt nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tez tak mam Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 moze taki msz urok ja mam podobniie bylm u lekarza 3 miesiace temu mialam lekki stan zapalny, miesiac temu podczs O mam klucie jajnika, czsami sam tez kluje mrtwie sie le mnie od dzieck tk boli i nic nikt nie wykryl, moze to hormony, mowia ze po porodzie takie rzeczy znikaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ren Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Ja bylam z ta samą dolegliwosviavprzedwczoraj u ginekologa. Zrobil usg i powiedzial ze przydatki lekko skrocone i ze jest lekki stan zapalny w obrebie przydatkow po tej bolacej stronie, ze to kwestia przeziebieniowa ze daje sie to calkowicie wylevzyc o ile wrzmie sie szybko antybiotyk w przeciagu 10 dni dwoch tyg. Im dluzej sie z tym stanem zapaknych chodzi tym trudniej pozbyc sie tych dolegliwosci bo z czasrm robia sie tam zwłuknienia a na zwluknienia zaden antybiotyk nie pomoze. Mowil ze kiedys byl zabieg na ta dolegliwosc(moj lekarz ma swoje lata) jakies lampy ale nazwy nie pamietam ze to tani zabieg 3pln kosztujacy i ze nikt go nie robi bo nikomu się on nie oplacał... Ja dodam ze karmie piersia 9 mies dziecko i dostalam amotaks poniewaz nic innego nie wchofzi w gre gdyz przedostalo by sie do mleka. Lecz lekarz mowol mi zevjest lek ktory ztobilby od tazu robote, lecz nie zapamietalam nazwy tego leku. Dr.Wurm przyjmuje w luxmedzie we Wrocławiu ul swobona 1nfz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi