Gość Piotrek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mam 16 lat.Jestem 9 miesięcy po operacji żylaków na lewe jadro .W tym roku wybiorę szkoła i zawód w którym bede w przyszłości pracować. Myśle o mechaniku samochodowym ale czy to nie jest ciezka praca i w przyszłości nie bede miał problemów z żylakami?Teraz tak troche cięzej popracuje to zaczyna mnie pobolewać jadro,ale później przestaje.Czym moze byc ten ból spowodowany,czy mam sie czegos obawiac?Czy po takim czasie mogę czasami popracować fizycznie(skopać ogródek,poprzenosić cięższe przedmioty)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 czy to nie jest ciezka praca i w przyszłości nie bede miał problemów z żylakami? - nie powinny takowe problemy wystapić Czym moze byc ten ból spowodowany,czy mam sie czegos obawiac? - ból taki może być związany z samą pracą i przeciążeniem mięśni przyczepiających się w okolicy pachwiny, raczej nie ma powodu do niepokoju Czy po takim czasie mogę czasami popracować fizycznie(skopać ogródek,poprzenosić cięższe przedmioty)? - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi