Gość marcin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam. mam 17 lat mam na penisie ponad 10 pieprzyków i boję się tego jak zareaguje na to dziewczyna gdy je zobaczy i czy nie będą przeszkadzały podczas stosunku??? może można je usunąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Raczej nie ma potrzeby usuwania takich zmian barwnikowych i nie wymagają one z reguły usuwania i nie mają żadnego wpływu na odbywanie stosunków seksualnych. W razie wątpliwości można jeszcze w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnes Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 nie będą przeszkadzać, aczkolwiek możesz podczas *tarcia* zadrapać jakiegoś a z tym odrazu trzeba iść na pogotowie. Radził bym ci usunąć je po prostu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 ja mam 3 takie są małe i nie odstają czy są one niegroźne ? proszę o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Choroby prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi