Gość Anna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Jestem po dwóch ciążach.Przeszłam dwa cesarskie cięcia. Cięcie mam od pępka w lini prostej.Został mi obwisły brzuch.Jest to bardzo nie estetyczne i uciążliwe.Robiłam już chyba wszystko aby się pozbyć niechcianej fałdki.Chciała bym się dowiedzieć czy korekcja może być zrefundowana przez NFZ.Przyznam że ceny zabiegów są dla mnie nieosiągalne. Z góry dziękuję za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Niestety, ale takie zabiegi nie są wykonywane w ramach ubezpieczenia NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam mam małe pytanko czy po 3 porodach siłami natury jest możliwa operacja NFZ-u na plastykę brzucha skóra mi obwisa i strasznie się z tym czuje i jest to dla mnie bardzo uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Wiem że nfz mówi że nie a prawda jest inna moja kuzynka urodziła dwójkę dzieci po porodach miała dużą nadwagę i jeszcze schudła ostatnio 20kg i lekarz pierwszego kontaktu dał jej skierowanie i już we wrześniu miła mieć zabieg z nfz ale niestety przeszła zawał i niestety nie można przeprowadzić zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi