Gość carlos Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Niedługo będę miał operowaną torbiel pilonidalną w związku z tym czy przed taką operacją są wykonywane jakieś dodatkowe badania czy po takiej operacji długo trzeba leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Najczęściej przed taką operacją wykonuje się tylko podstawowe badania laboratoryjne. Znieczulenie zazwyczaj jest typu przewodowego czyli do kręgosłupa. Po taki zabiegu leży się ciągle w łóżku przez przynajmniej 12 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dzien dobry. Mam taki problem. Mam torbiela na jajniku lewym o wielkośći 3cm. Moj lekarz Ginekolog skierował mnie do szpitala na zabieg usunięcia Torbiela. I chciałabym się dowiewdzieć w jaki sposob można usunąc taką wielkość? Operacyjnie czy laboratoryjnie? Prosze o pilna odpowiedz. Jesli mozna to prosze odpisac mi na emiala oto moj e mial asia2111@onet.pl dziekuje z gory i pozdrawiam :)*/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Taką torbiel najczęściej usuwa się drogą operacyjną, metodą laparoskopową w znieczuleniu ogólnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi