Gość Julia Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam. Około dwóch dni temu wyczułam z tyłu głowy dość spory guzek. Nie przesuwa się on, ale boli przy dotyku. Głową mogę ruszać normalnie i innych objawów u siebie nie zaobserwowałam. Dodam jeszcze, że wyżej zrobił mi się drugi guzek również bolący przy dotyku, ale można go przesuwać ze skórą. Tego niżej się nie da, jest nieruchomy i gorący. Czy powinnam mieć powody do obaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do chirurga. Takie zmiany o tej lokalizacji sugerują występowanie kaszaka w stanie zapalnym. Leczenie takich kaszaków jest zabiegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi