Gość Kamil Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Waga 110 kg. Wzrost 175.Wiek 65.Boli mnie pod prawą pachą i mam tam taki czerwony tzw. guz.Co to jest,może być to coś niebezpiecznego? Boli mnie też prawe oko.I prawy sutek swędzi.Może to być coś poważnego ? Proszę coś przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Taka zmiana może oznaczać jakiś zaczopowany w stanie zapalnym gruczoł łojowy lub potowy, formujący się ropień. Na pewno z taką zmianą należy udać się bezpośrednio do lekarza. Możliwe, że trzeba będzie włączyć jakąś antybiotykoterapię miejscową być może ogólną. Trzeba wiedzieć, że takie objawy skórne są związane z otyłością. Należy sprawdzić też poziom cukru, aby wykluczyć cukrzycę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dziękuję Panu za pomoc !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi