Gość Agnieska Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam Zdiagnozowano u mnie chrzęstniaka kości palca 4 ręki za tydzień idę na operację chciałabym się dowiedzieć czy ręka będzie w gipsie i jak długo i co potem rehabilitacja?Jak długo leży się w szpitalu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wszystko zależy od tego jak umiejscowiony jest chrzęstniak, jaką powierzchnię zajmuje. Może okazać się, że wcale nie będzie konieczności noszenia usztywnienia gipsowego. Trudno mi odpowiadać na takie pytanie bez dokładnej znajomości klinicznej przypadku. Najczęściej w takim przypadku leży się w szpitalu 2-3 dni. Jeśli będzie gips to 4-6 tygodni. Rehabilitacja około 6-8 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agneska Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 wiem że będę miała usuniętą środkową część palca wstawiony drut i na to przeszczep z talerza biodrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi