Gość Wiktoria Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam, W zeszłym roku 20 stycznia miałam zabieg usunięto mi dwie torbiele, potworniaka i mięśniaka które znajdowały się na prawym jajniku i jajowodzie, parę miesięcy czułam się dobrze nie miałam objawów( wykonuję kontrolne wizyty w gabinecie ginekologicznym) niestety od miesiąca znowu zaczął puchnąć mi brzuch, do tego odczuwam ból w dole podbrzusza, jestem zmęczona, poddenerwowana często wymiotuję (wykonałam badania nie jestem w ciąży) mam problemy z wypróżnianiem czasami mam biegunkę po czym po paru dniach nie mogę się załatwić. Ostatnio zauważyłam przyrost wagi co w moim przypadku jest dość niepokojące bo i tak po ciąży zostało mi parę zbędnych kilogramów. Fakt żyję w biegu, ale staram się się, ograniczam jedzenie rano nie wychodzę z domu bez śniadania, jem dużo owoców i warzyw ograniczam słodkie i smażone i nie jem po 18. Co może dawać tak niepokojące objawy. Proszę o odpowiedź i z góry za Nią dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi