Gość Kamil Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam . mam pytanie 1,.17marca miałem operacje wodniaka. mam szwy samo rozpuszczalne. Po jakim czasie powinny zejść 2,.kiedy będę mógł zacząć trenować piłkę nożną? 3,.jadro powoli sie zmniejsza , czy bedzie takiego samego rozmiaru jak lewe jadro? Dziekuję pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 1,.17marca miałem operacje wodniaka. mam szwy samo rozpuszczalne. Po jakim czasie powinny zejść - po około 2-3 tygodniach 2,.kiedy będę mógł zacząć trenować piłkę nożną? - po miesiącu od zabiegu 3,.jadro powoli sie zmniejsza , czy bedzie takiego samego rozmiaru jak lewe jadro? - zazwyczaj jest niewiele większe lub staje się takie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi