Gość Marek Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Podczas masturbacji gdy naciągam napletek zauważam liczne małe wypustki. I tu moje pytanie co to jest czy jest to szkodliwe i czy można z tym uprawac stosunek seksualny. Co więcej mam jeszcze zapytanie do jąder gdyż jestem zaniepokojony ich wielkości. Oba jądra mieszczą mi sie bez problemu w jednej rece czy nie są zbyt małe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam Panie Marku, z pana jądrami z pewnością wszystko jest w porządku, proszę się nie martwić. Co do wypustek to proszę się nie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 czyli te wypustki nie będą przeszkadzac w stosunku bez zabezpieczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi