Gość MaTTi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Gram w piłkę nożną.Od dwóch tygodni ból pięty uniemożliwia mi bieganie i ćwiczenie na treningach.Gdy przebiegnę 30 metrów sprintem bardzo mnie boli.Nawet uniemożliwia mi chodzenie.Nie długo zaczynam mecze ligowe i chciałbym by moja pięta była zdrowa.Nakładałem maścię ale to nic nie pomagało (nie bolało mnie przy chodzeniu ale gdy zaczełem biegać pięta zaczęła mnie znowu boleć )Mam 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Moze to byc choroba Haglunda czyli jalowa martwica guzowatosci kosci pietowej. Udaj sie jak najszybciej do ortopedy on ci zleci badanie rtg i postawi odpowiednia diagnoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi