Gość kkk Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Mam pytanie. Czy udziela Pan też porad gdzie najlepiej wykonać zabieg a mianowicie mam stulejke, jestem z Lublina i poszukuje specjalisty który mógłby to wykonać a nie bardzo wiem jak go odnaleźć. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Niestety, ale nie jestem z tych okolic i w tym przypadku nie pomogę. Najlepiej skonsultować się w tej sprawie z urologiem praktykującym w oddziale szpitalnym urologicznym. Tacy urolodzy mają największe doświadczenie w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ks Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 polecam szpital na alei kraśnickiej 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi