Gość Kamil Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Boli mnie pod lewą klatą - pierwszy lewy mięsień brzucha od góry to może być od wątroby ? Mam 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ból na pewno nie jest związany z wątrobą, gdyż wątroba leży po prawej stronie. Ból taki może być związany z przeciążeniem mięśnia powłok brzusznych lub samoistnym nerwobólem związanym z podrażnieniem nerwu obwodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 jak to można leczyć ? Dziękuję za poprzednią odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 mam straszny bul w dołku pod klatka piersiowa wszędzie promieniuje jest takie uczucie jak by coś mnie rozrywało od środka. co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi