Gość Helmut Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam. Mam taki problem, że podczas wytrysku poczułem bardzo silne ukłucie w górnej części napletka. Uczucie było takie jakby mi coś pękło w środku. Bul był okropny. Zauważyłem czerwoną plamkę napletku a potem pojawiło się dość duże zaczerwienienie. Próbowałem przyłożyć zimny okład ale gdy tylko dotknę byle czym to odczuwam dość silny ból. Od tego momentu minęło trochę czasu. Jakieś 2 godziny i zostało samo zaczerwienienie ale dalej boli. Czy to tylko jakieś naczynie krwionośne pękło czy coś poważniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Może być to zapalenie. Jesli do tego momentu nadal odczuwa Pan ból proszę skontaktowac się z urologiem. Z powazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi