Gość LeLo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam. Dziś wieczorem masturbowałem się i wystąpił dziwny problem, a mianowicie penis podczas wzwodu zrobił się szerszy , nie wiedziałem o co chodzi więc przestałem. Teraz jest cały gorący, w stanie *spoczynku* i na jego dolnej części porobiły się dziwne naskórne fałdy. Cóż to może być ? prosze o odpowiedź PS: mam 16 lat.i wcześniej nie miałem takich problemów a z rodzicami wstydze się o tym rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :odpowiadnik: Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Szczerze powiem że chyba nic w tym dziwnego. To raczej prawie normalne. No może lepiej będzie jak zamieścisz jakiś obrazek... Ale nie powinno być to nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~lomb:ard Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tak. To powinno samo przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi