Gość Adam Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam Było już wiele pytań na temat sportu i wysiłku fizycznego po operacji wyrostka.Ja chciałbym dowiedzieć sie kiedy dokładnie mogę zacząć trenować powyższy sport. Wiem ,że jest to ciężka dyscyplina sportu i nie chcę nabawić sie przepukliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Po około miesiącu od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki mam jeszcze dwa pytania: Czy od lekkiego uderzenia nic mi sie tam nie stanie?czesto w trakcie treningu może ktoś na mnie spaść ,ucisnąć mnie tam itp. Jak dokładnie jest z tymi podskórnymi szwami?Raz słyszałem ,że powinny być maksimum 6 tyg. a innym razem ,że trzymają się nawet pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czy od lekkiego uderzenia nic mi sie tam nie stanie? - nic nie powinno się stać Jak dokładnie jest z tymi podskórnymi szwami? - to wszystko zależy od tego jakiego rodzaju szwu rozpuszczalnego się użyje, są szwy, które rozpuszczają się nawet po 4 tygodniach, a są które rozpuszczają się po 6-9 miesiącach, szwy wewnętrzne użyte na powięź brzuszną wchłaniają się długo najczęściej powyżej 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ok dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi