Gość Piotr Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam! 10tego marca miałem operację wyrostka, dostałem zwolnienie z wf*u na półtora miesiąca. Jednak 10tego kwietnia zaczyna się liga piłkarska i muszę być na nią gotowy. Nie odczuwam już bólu itp. Kiedy mogę zacząć lekko truchtać żeby trzymać kondycję i najważniejsze czy po miesiącu, na inaugurację ligi będę mógł bez obaw dać z siebie wszystko na boisku, mam 18 lat. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Myślę, że obciążenie całkowite fizyczne organizmu po miesiącu od zabiegu jest zbyt wczesne. Po miesiącu można obciążać organizm, ale nie całkowicie. Po 6-8 tygodniach pełne obciążenie mięśni powłok brzusznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 A leciutko teraz pobiegać mogę? I czy na inaugurację mogę zagrać? Może po prostu nie pełny mecz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 A leciutko teraz pobiegać mogę? - można I czy na inaugurację mogę zagrać? Może po prostu nie pełny mecz ? - raczej tylko chwilkę i nie w ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi