Gość Piotr Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam! Od jakiegoś czasu, dość długiego, około roku, nie mogę się do końca załatwić(siku). Czuję, że dalej mi się chce i troche zostało, jednak po prostu nie mogę. Często gdy chwilę później się ostro ruszę, lub zginam nogi to minimalnie zawsze poleci w bieliznę. Gdy próbuję na siłę załatwić się do końca, odczuwam lekki ból. Nie wiem co mam z tym zrobić, mam 18 lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Taki stan może oznaczać np. zwężenie cewki moczowej. Być może konieczne okaże się badanie fluometryczne (strumienia moczu), a nawet badanie kamerą wnętrza cewki moczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi