Gość Piotr Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam, ostatnio podczas stosunku, a dokładniej przy wchodzeniu do pochwy odczuwałem ból w okolicy wędzidełka, następnie pojawiła tam się mała rana która krwawiła. Co może być tego przyczyną, i co można zrobić żeby taka sytuacja nie miała już więcej miejsca?. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Być może jest to spowodowane zbyt krótkim wędzidełkiem napletka. Rana powinna w przeciągu 1-2 tygodni wygoić się. Jeśli więcej już nie dojdzie do powstania takiej rany to nie ma powodu do niepokoju. Jednak jeśli rana będzie się pojawiała należy zastanowić się nad korekcją zabiegową wędzidełka - skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedź. A czy po takiej korekcji wszystko będzie w porządku? Mój penis będzie wyglądał normalnie i nie będzie żadnych komplikacji? Ciekawi mnie również koszt takiego zabiegu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 A czy po takiej korekcji wszystko będzie w porządku? - tak, powinno być po taki zabiegu wszystko w porządku Mój penis będzie wyglądał normalnie i nie będzie żadnych komplikacji? - nikt Panu tego na 100% nie zagwarantuje, ale powikłania z tym zabiegiem związane to niezmierna rzadkość Ciekawi mnie również koszt takiego zabiegu? - około 1000-1500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dziękuje Panu za odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi