Gość Sylwia Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Maria ja również jestem po operacji spojenia napisz proszę jak u CB sylwia.olejarz1989@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aska Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam, Jestem 10 miesiecy po porodzie. Od 8 miesiąca ciazy podczas pochylenia tułowia i podnoszenia nogi do gory bola mnie okolice pachwiny i podbrzusza, spojenia lonowego. Boli mnie także podczas przewracania sie z boku na bok. Byłam u ortopedy, zleci rtg miednicy. Na zdjęciu widać ze kości spojenia lonowego sa niesymetryczne, lewa jest wyżej od drugiej i właśnie lewa strona mnie boli. Wykorzystałam zabiegi pole magnetyczne, ultradźwięki które przepisał lekarz niestety nie pomogły. Boli mnie tez po dłuższych spacerach. Nie wiem gdzie sie zgłosić, każdy to olewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia1020 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dziewczyny trzeba zrobić RTG i iść do ortopedy. Ja polecam Otwock dr Caban specjalista od miednicy i najwspanialszy dr Stanisław Tak przecudowny człowiek też Otwock. Tam Wam pomogą na pewno. Mi pomogli a traciłam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Witam dziewczyny. Odświeże temat spojenia ponieważ ta dolegliwość dopadła i mnie. Dzięki forum trafiłam do dr Cabana. Mam stwierdzone zwyrodnienie spojenia łonowego. W przypadku nasilenia bólu mam mieć operację której się boję. Czy któraś miała już operację i może mi powiedzieć jak to wygląda.? Teraz ból jest straszny i rehabilitacja nie pomoga. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margoo Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 W dniu 28.06.2019 o 19:15, Gość Klaudia napisał: Witam dziewczyny. Odświeże temat spojenia ponieważ ta dolegliwość dopadła i mnie. Dzięki forum trafiłam do dr Cabana. Mam stwierdzone zwyrodnienie spojenia łonowego. W przypadku nasilenia bólu mam mieć operację której się boję. Czy któraś miała już operację i może mi powiedzieć jak to wygląda.? Teraz ból jest straszny i rehabilitacja nie pomoga. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Witaj , Twój wpis z 2019 roku. Może tu wejdziesz... Czy miałaś operacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 W dniu 27.01.2021 o 19:50, Margoo napisał: Witaj , Twój wpis z 2019 roku. Może tu wejdziesz... Czy miałaś operacje ? Witam, nie miałam operacji przez długi okres udało mi się zniwelować ból do minimum. Rehabilitacja uroginekologiczna raz w tygodniu i zabiegi z pola magnetycznego przez co najmniej dwa tygodnie pomogły. Lecz od dwóch miesięcy ból powrócił niestety. Czeka mnie powtórny rezonans jeśli zmiany się nasiliły wskazana operacja. Polecam doktora Doroszewskiego z Warszawy lub doktora Cabana i Zawadzkiego. Cała trójka pracuje w Otwocku w szpitalu im. Grucy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 świetna rehabilitacja to na pewno Orthos w Komorowicach pod Wrocławiem. świetne podejście do pacjenta i bardzo dobrzy specjalisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi