Gość Łukasz Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam, mam takie pytanko, kilka lat temu a dokładnie 6 lat temu zdjagnozowano u mnie Wodniaka Jądra na prawej stronie tzn.na prawym jadrze i skierowano mnie na zabieg.Niestety do zabiegu nie doszło, bo miałem problemy rodzinne.I teraz moje pytanko. Czy po 6 latach iśc na zabieg? do tej pory nie odczuwam zadnych boleści itp. jedynie co zauwarzyłem to to, że wodniak się powiększył.I jeszcze jedno pytanie czy zabieg usuniącia wodniaka jest bolesny , gdyż strasznie sie boje operacji.Za udzieloną odpowiedź bardzo dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czy po 6 latach iść na zabieg? - jeśli wodniak jest podobnej wielkości lub powiększył się na pewno trzeba zoperować go czy zabieg usuniącia wodniaka jest bolesny? - nie, gdyż zabieg oczywiście wykonywany jest w znieczuleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi