Gość Paweł Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam, od pewnego czasu borykam sie z problemem. Odwiedzałem urologów, miałem usg jader, prącia, pęcherza moczowego, dodatkowo badania urynodynamiczne tzn. sikałem do kibelka + badanie per rectrum . Czuję że ze mną coś nie tak, częściej oddaję mocz, mam bardzo słąby wytrysk i kolor nasienia w raz z konsystencją pozostawia wiele do życzenia ( wodnista sperma z zółtawym zabarwieniem). Wygląda na to że mam niewielkie żylaki powrózka nasiennego. Czy to wszytsko może mieć coś ze sobą wspólnego?? Obawiam się o prostatę. Mam 24 lata, nic mnie nie boli nie czuję żadnych dolegliwości. Czy w ten sposób może czaić sie łągodny przerost lub stan zapalny?? Proszę o poradę i pomoc. NA początku kwietnia mam kolejną wizytę u urologa tym razem innego. ZApomniałem oddać że poranne wzwody zanikły praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tak, to moga byc objawy zylakow. Proszę o jak najszybsze skonsultowanie się z urologiem. Mozliwe ze potrzebuje Pan zabiegu operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pAweł Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Czy częstsze oddawanie moczu może być objawem żylaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi