Gość Piotr Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam, na początku napiszę, że nie widziałem dokładnie do jakiej kategorii do dodać. Mój problem a raczej rozmyślania dotyczą części tylnej głowy. Otóż moja część potyliczna jest tak jakby nadrośnięta taki jakby półokrąg. Kształt jest mniej więcej dobry tylko jak już pisałem ta kość potyliczna jest tak jakby nadrośnięta. Czy to może jakoś mi zaszkodzić? Mam to po ojcu bo on też to miał z wiekiem wyrównało mu się i już prawie tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Taka zmiana ukształtowania czaszki raczej nie budzi niepokoju. Powoli powinna dojść do odpowiedniego kształtu w miarę upływu czasu. Oczywiście jeśli masz wątpliwości to trzeba by wykonać RTG czaszki celem jej oceny morfologicznej i ewentualnej decyzji co do dalszego postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 problem w tym, że mam 20 lat. Często miewam bóle w tamtym rejonie co to może znaczyć? zazwyczaj przechodzą same kiedy się prześpię albo po kilku godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lijonista Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No to pewnie nerwice masz :) Bóle nerwicowe są bardzo chętne tam gościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi