Gość Marcin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam! Mam pytanie, bo boje się, że stało mi się coś poważnego z kolanem. Otóż w 23lutego miałem operację, to jej opis: Rekonstrukcja jedno pęczkowa anatomiczna wiązadła krzyżowego przedniego z użyciem ścięgien mięśni pół ścięgnistego i smukłego(mocowanie 1xendobutton 15mm cl,biosure screw 10x30) Częściowe usuniecie rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej. Częściowej usuniecie trzonu i rogu tylnego łąkotki bocznej z pozostawieniem 1/2 szerokości łąkotki. Wczoraj przy wstawaniu z krzesła gdy wyprostowałem nogę, poczułem jak coś mi się zrywa z tyłu kolana,odczułem ból, który stopniowo się zmniejszył. Teraz jak przejdę się kawałek boli mnie coś z tyłu kolana, słyszę też jak przeskakuje mi coś w kolanie i czuję gdy dotykam ręką kolana,że rusza się ono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 mam podobnie i tez lipa bo nie moge tego ogarniac... nigdzie nie ma konkretnie opisane co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi