Gość Aurelia Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam! Od dłuższego czasu mam problem z krwiomoczem. Mam za sobą kilka pobytów szpitalnych właśnie z tych powodów. Dodam,że ma seronegatywne zapalenie stawów i ZZSK. Na 31.03.2011 mam wyznaczony termin cystoskopi.Wczoraj odebrałam wyniki badania ogólnego moczu oto one: odczyn pH 8.0 ciężar wł. 1005 g/l białko 3 g/l cukier norma leukocyty 100/ul (20-25wpw) nabł.pł. liczne erytrocyty 250/ul(pokr. pole wpw) śluz w osadzie liczny Czy te wyniki pozwoląmi na wykonanie wyżej wymienionego badania. Pozadrawiam! Aurelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 U mnie powodem krwiomoczu jest popromienne zapalenie pęcherza - cystoskopia wykluczyła chorobę nowotworową.Warto zrobić wszystkie badania będziesz spokojniejsza . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi