Gość Tomek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam, Mam taki problem. Otóż wczoraj przy wzwodzie nagle pociągnąłem za mocno skórkę i zeszła z żołędzia. Nie czułem dużego bólu, ale nie chciał sam wrócić na swoje miejsce */ Trochę się wystraszyłem.. Poszedłem do wanny, napuściłem wody i po kilku minutach walki wreszcie udało mi się włożyć napletka (na siłe) na swoje miejsce. Otóż nie ściągałem go nigdy za żołądź, bo się bałem i wczoraj był pierwszy raz.. Mam 18 lat. Co może być tego przyczyną? Przy długości się skurczył, lecz żołądź była duża i nie mogłem sobie poradzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Być może masz za wąski pierścień napletka i to jest przyczyna tego stanu. Na pewno trzeba ćwiczyć napletek, najlepiej właśnie w ciepłej wodzie, używając jakiejś oliwki dziecięcej przez ściąganie i naciąganie napletka. Powoli na pewno wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Trochę się wystraszyłem, bo czytałem o jakimś załupku i myślałem, że to właśnie to :( Ale nie czuje żadnego bólu ani nic, tylko końcówkę skórki mam troszkę mniejszą [(różowe) chyba stulejka?] niż wcześniej. Nie rozwiniętą do samego końca, ale żołądź zakrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi