Gość ksawer Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mam silne bóle lewego jądra od paru miesięcy. bóle te powtarzają się dwa-trzy razy w miesiącu. byłem dziś nawet w szpitalu z powodu tak silnego bólu ale lekarz nic nie stwierdził-odesłał tylko do urologa a nawet zasugerował ból urojony! otrzymałem przeciwbólowy zastrzyk (ketonal+hydroxyzina). kiedyś miałem też z tego powodu robione usg-nic nie wykazało. kiedyś miałem kamień w nerce i podobny ból jednak usg teraz nic nie wykazało.. ból promieniuje w stronę nerek i trzyma parę godzin. jądro nie wydaje się być powiększone.proszę o szybką podpowiedź co to może być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Radzę jednak w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Takie objawy mogą świadczyć o zapaleniu jądra lub też np. żylakach powrózka nasiennego mimo braku ewidentnych zmian w tych strukturach anatomicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kom Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mam to samo, ale kiedy byłem mały (ok. 8-9 lat) miałem skręt jąder. Czy możliwe, że to przez tą chorobę teraz bolą mnie jądra? Mam 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Możliwe, że tak. Skręty jąder mogą się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi