Gość Piotrek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam. Mam pytanie dotyczące penisa, a mianowicie podczas oddawania moczu, gdy już oddam mocz i nie mam już czym sikać, a pocisnę jeszcze, czasami wydobywa się kropla lub dwie białej wydzieliny, wygląda na nasienie, zauważyłem to zjawisko przy większej abstynencji seksualnej, czy to normalny objaw?. Dodam, że nie zauważyłem i nie odczuwam żadnych dolegliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tak, to normalny objawy. Taka wydzielina może pochodzić z gruczołu krokowego i właśnie najczęściej uwidacznia się w czasie abstynencji seksualnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi