Gość Dawid Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witam, miałem przeprowadzony zabieg plastyczny 2 tygodnie temu (9.03) wydłużania wędzidełka oraz powiększania napletka. Mam założone rozpuszczalne szwy i mam pytanie co do nich. Ile może potrwać proces ich rozpuszczania, czy są jakieś metody na przyspieszenie tego oraz kiedy będę mógł uprawiać seks ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miro Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 mi urolog powiedział ze narazie 2 tyg bez sexu a szwy do tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szafran_wawa Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Szwy rozpuszczają się w wodzie nie powinieneś przyśpieszać ich rozpuszczania, jednak jeśli długo Ci nie schodzą a wszystko wygląda na zagojone to możesz moczyć penisa w ciepłej wodzie po 2-3 dniach powinny wówczas zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Młody Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 To z tą woda to nie działa. Przetestowałem na sobie. Po moim zabiegu wszystko było już na miejscu po 2 dniach. Bezpośrednio po zabiegu nic nie bolało i wszystko ładnie się goiło. Co do rozpuszczalnych szwów mi lekarz powiedział że może to trwać do półtora miesiąca. Na internecie wyczytałem że zależy to od organizmu. Te szwy tak naprawdę zostają wchłonięte przez organizm i tam dopiero się rozpuszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalker Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 alez zes wymyslil, wchloniete przez organizm, powinny odpasc po 2-3tygodniach i tyle a jak nie to do lekarza nich ci je wyciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ja jestem 8 dni po zabiegu i żadne się nie rozpuściły czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZDZISŁAW Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Chyba tak, to wynika z innych wypowiedzi. Pisałeś to miesiąc temu, ja jestem teraz tydzień po zabiegu i też się nic nie rozpuściło. Jeżeli możesz to napisz jak jest teraz i jak długo należy stosować maść na rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Powiem wam że ja mam szwy 5 tydzień i powoli znikają a co do sexsu od razu powiedziano mi ze 4-5 tygodni mam nawet nie patrzeć na dupy na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr Adam Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Choroby męskie: Stulejka jak wygląda, zdjęcia, leczenie =>> mojachoroba.pl/choroby/stulejka Prącie choroby skórne zdjęcia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi