Gość Marcin TG Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 WItam bardzo serdecznie jestem mężczyzną w wieku 25 lat , mam problem z owłosieniem mój lekarz zaproponował mi abym zrobił sobie takowe badania czy one są prawidłowe nie powinienem robić innych? z czym to jest związane ??? testosteron estriadol LH prolaktyna androstendiun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Takie badania określają stężenie odpowiednich hormonów we krwi wpływających na owłosienie. Zaburzenia w ich syntezie może powodować zaburzenia w owłosieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Macin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dziękuje Bardzo za odpowiedz mam jeszcze takie pytanie czy to są wszystkie badania jakie powinny być przeprowadzone do określenia przyczyny odwłosienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi