Gość agat@ Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzień dobry Za dwa tygodnie mam zabieg usunięcia tłuszczaka w miejscowym znieczuleniu,bardzo się boję i denerwuję,chciałabym aby podali mi *głupiego jasia** dożylnie,ale mam zaburzenia rytmu serca,biorę leki na spowolnienie rytmu,i nie wiem czy mogę mieć **głupiego jasia* ? Czuję się raczej dobrze od strony serca. Jak człowiek się czuje przy podaniu tego leku jasia? I czy anestezjolog bierze w tym udział? Na każdego działa to żeby się nie bać i uspokoić? I czy każdy może to dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 i nie wiem czy mogę mieć **głupiego jasia* ? - nie stosuje się takiego leku w przypadku znieczulenia miejscowego. na pewno znieczulenie miejscowe będzie wystarczające, proszę się tego nie obawiać Jak człowiek się czuje przy podaniu tego leku jasia? - czuje senność i całkowite uspokojenie I czy anestezjolog bierze w tym udział? - tak, powinien brać w tym udział Na każdego działa to żeby się nie bać i uspokoić? - tak* I czy każdy może to dostać? - o tym musi zadecydować anestezjolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi