Gość Remik Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witam 4 miesiece temu miałem zapalenie jadra , leczono mnie antymbiotykami dzisiaj po wizycie u urologa stwierdzono iz jadro obumarło i prawdopodobnie trzeba bedzie je amputowac mam 16 lat jest to dla mnie szokujaca sprawa i mam pytanie czy jadro obumarłe moze zostac w mosznie czy musi byc amputowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Takie jądro, które uległo martwicy powinno być usunięte. Ostateczną decyzję w tej sprawie musi podjąć urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remik Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Aha a jakie czynniki wpłna na podjecie decyzji czyli usuniecie lub nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi