Gość Andrzej Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jak miałem 14 lat zostałem uderzony w penisa jak stał .. i ta skora od dołu sie oderwała od rzałedzia teraz moge sciagac ja i naciAac bez problemów czy to bedzie sprawiało mi problemy z seksem prosze bardzo o odpowiedz wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 To nie powinno powodować żadnych problemów w przyszłym życiu seksualnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalararyfon Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 gdzieś wyczytałem, chyba na wiki, że całkowite zerwanie wędzidełka poprawia doznania seksualne, więc głowa do góry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 To raczej nie prawda. Zerwanie wędzidełka jest obojętne w sprawach doznań seksualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi