Gość Ada Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Rozpoznanie: cystis epidermalis in statu inflammationis chronicae partim gigantocellularis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 cystis epidermalis in statu inflammationis chronicae partim gigantocellularis - oznacza torbiel naskórkowa w stadium zapalenia przewlekłego częściowo olbrzymiokomórkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Dziekuję za odpowiedz. Proszę jeszcze o informacje czy jest to groźne i czy może się odnowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 lekarze sami nie wiedza jak do tego podejsc.Ja chodze z tym do dermatologa juz przez 6 m-cy 2 razy w tygodniu i za kazdym razem pobierane sa wycinki do badania,na ktore jest zawsze inne oodejzenie choroby,np.gruzlica skory,rak podstawno komorkowy.Sama nie wiem co mi jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi