Gość ania Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mam guzek obok kości ogonowej po lewo boli mnie tlyko gdy siadam pod kątem opierając się o ściane nie wiem co to jest, na pewno nie jest to kość ogonowa jest obok czasami boli jest mniejsze lub wieksze, nie jest czerwone ani nie mam żadnej rany. NIe wiem co to jest . Powinnam iść do lekarza?Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. Taka zmiana guzowata w okolicy kości ogonowej może świadczyć o występowaniu torbieli krzyżowej czyli włosowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi