Gość Radek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam mam na zołedzi dwie plamki wielkosci 2 mm od urodzenia tzn od kiedy pamietam umiejscowione sa przy ujsciu cewki moczowej ... wraz ze wzrostem precia te plamki sie powiekszyły teraz maja 3 mm srednicy i 4 mm.... dermatolog po niedokładnym badaniu stwierdził znamiona .... i ze tak ma byc.... nie chce tego miec bo sie tego wstydze mam 22 lata mozna to jakos usunac pozbyc sie tego na zawsze???? prosze o instrukcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jak one wygladają?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 sa koloru ciemno brazowego w czasie zwodu jasno brązowego jedno znamie jest okragłe a drugie podłużne umiejscowione obok ujscia cewki moczowej dokładnie po przekatnej od siebie o wymiarach jak podałem wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi