Gość Grzegorz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dobry wieczór. Tydzień temu we wtorek miałem zabieg usunięcia guzka w okolicy łuku brwiowego prawego. I mam pytanie. Czy i jakie *powikłania* mogą wystąpić po takim zabiegu? Ponieważ mam takie dziwne uczucie w tej okolicy tj mi się skóra napinała. Czy to może (nie daj Boże być coś z nerwami w tej oto okolicy?). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To przejściowy stan, który powoli się wycofa. Powstał on z powodu niewielkiego podrażnienia drobnych nerwów czuciowych skóry w czasie zabiegu. Powoli zregenerują się one i wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 W czwartek mam zdejmowane szwy. Czy to boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi