Gość Aśka Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Co oznaczacza stwierdzenie ,ze komórki raka są wysoce zróznicowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Czyli mają łagodniejszy charakter, wolniej się dzielą i wolniej rośnie guz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aśka Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ale czy to odnosi się do tego też ,że wolniej robi sie przerzut?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sr Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiki Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Choroba rozwija sie duzo wolniej niz postac agresywna(prymitywnie zbudowana). Jednak chemioterapia lepiej radzi sobie z mniej zróżnicowanym rakiem. W przypadku raka zrożnicowanego nie ma większego zastosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja mam adres polskiego lekarza z prywatnym gabinetem ONKOLOGII w Niemczech.Przed czteroma laty zachorowal möj przyjaciel na raka jelita grubego:Niestety po leczeniu operacyjnym stwierdzono nowe przerzuty raka. Mieszkymy oboje w Niemczech,dlatego bylo nam nie trudno wybadac,kto jest najlepszym lekarzem z dziedziny onkologii.Jest to dr.Gordon z Duesseldorfu. Kliknijcie w internecie:^^dr.Gordon Theodor,komentarze^^,tam dostaniecie najlepsze informacje i polecenia pisane przez wyleczonych z raka röznego rodzaju.Ja polecilam wielu ludziom z Polski tego lekarza medycyny integra- cyjnej,wszyscy byli bardzo zadowoleni.Przeczytajcie te wpisy,warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi