Gość SEBASTIAN Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 mam 33 latamoje problemy zaczely sie 3 lata temu od coraz czestrzych biegunek zatruc , wygladalo to jak grypa jelitowa ale nia nie bylo ... musialem ograniczyc do zera alkohol , kawe , sledzi mocno smazone potrawy... udalem sie do lekarza poz ktory mnie skierowal na gastroskopie , ktora nie wykazala bakterii , po tym na usg . wynik usg: *narosl na trzustce wygladajaca jak druga trzuska* lekar zsie zasmial ze mam dwie trzustki i przepisal mi lak zalanzo ktory w przypadku bolu mam stosowac... w tej chwili lek mi sie skonczyl, ataki bolu nastepuja niespodziewanie raz na kilka mies za kazdym razem jest gorzej , dokuczliwe wymioty ze skrzepami krwi, coraz wiekszy bol... w tej chili jem tylko gotowana marchew lub chleb z maslem nie chce wracac do lekarza dla ktorego nic mi nie jest choc sie zwijam z bolu i nie jem nic 2-3 dni zeby bol ustal...co robic?lak sie leczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Trzustki nie można leczyć.Trzeba operować - wyciąć ją,Ona nie jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi