Gość Joanna Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mam problem ponieważ nagle pojawił się( z dnia na dzień) guzek przy odbycie , nie mam pojęcia co to jest ponieważ nigdy wczesniej nie miałam doczynienia z takimi problemami. Jestem osoba młoda mam 21 lat. Guzek nie jest bardzo wielki ma wiśniowy kolor, nie krwawi i boli tylko podczas wypróżniania i to tez nie tak bardzo, on poprostu jest. Już zapisałam sie na wizytę u lekarza ale dopiero za tydzien i bardzo sie martwie czy to może byś hemoroid czy też cos innego. Dodam że pare dni wczesniej miałam biegunkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Z dużym prawdopodobieństwem jest to żylak odbytu. Do czasu wizyty u lekarza, może Pani zastosować np. nasiadówki z korą dębu, Rektosan, czopki Hemorol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krl Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Nie polecam czopków osobą z biegunką, powoduje to częstsze wizyty w toalecie a co za tym idzie pogłębiający się ból podczas opróżniania się. Polecam maść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi