Gość mariusz Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Mam problemy z refluksem dlatego okresowo przyjmuję lek Helicid 20, ostatnio gdy robiłem sobie badania wyszedł mi podwyższony cholesterol 236 lekarz przepisał mi lek o nazwie simvacard10 i zlecił przyjmować rano ze śniadaniem, boję się czy jednak wcześniej przyjmowany helicid nie zaburzy wchłaniania leku i z tego względu nie będzie on skuteczny, na ulotce pisze by przyjmować go wieczorem i nie wiem czemu lekarz zalecił mi rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Radzę właśnie ten lek przyjmować wieczorem, a rano zaś Helicid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 a czy 236 cholesterol można jeszcze obniżyć dietą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi